Anasayfa
About Logo

Gizlilik ve Güvenlik

Tanıtım

Aşağıdaki veri koruma beyanı ile hangi kişisel verilerinizin türünü (bundan böyle “veri” olarak anılacaktır) hangi amaçlarla ve ne ölçüde işlediğimizi size bildirmek istiyoruz. Veri koruma beyanı, hem hizmetlerimizin sağlanması bağlamında hem de özellikle web sitelerimizde, mobil uygulamalarda ve harici çevrimiçi varlıklar dahilinde gerçekleştirdiğimiz tüm kişisel verilerin işlenmesi için geçerlidir; sosyal medya profillerimiz (bundan böyle topluca "çevrimiçi teklif" olarak anılacaktır).

20 Nisan 2020 itibarıyla

İçindekiler;

Sorumlu;

Hasan Korkmaz
Grimmelshausenstr.6
63450 Hanau
Deutschland

E-Mail: info@vyrus.app

İşleme genel bakış;

Aşağıdaki genel bakış, işlenen veri türlerini ve bunların işlenme amaçlarını özetler ve veri konularını ifade eder.

İşlenen veri türleri;

Veri konularının kategorileri;

İşlemenin amaçları

İlgili yasal dayanaklar;

Aşağıda, kişisel verileri işlediğimiz Genel Veri Koruma Yönetmeliği'nin (GDPR) yasal dayanağını paylaşıyoruz. GDPR hükümlerine ek olarak, sizin veya ikamet ettiğimiz ülkedeki ve ikamet ettiğiniz ülkedeki ulusal veri koruma düzenlemelerinin geçerli olabileceğini lütfen unutmayın.

Almanya'da ulusal veri koruma düzenlemeleri: Genel Veri Koruma Yönetmeliği'nin veri koruma düzenlemelerine ek olarak, Almanya'da veri koruma ile ilgili ulusal düzenlemeler geçerlidir. Bu özellikle veri işlemede kişisel verilerin kötüye kullanılmasına karşı korunma yasasını da içerir (Federal Veri Koruma Yasası - BDSG). BDSG özellikle bilgi edinme hakkı, silme hakkı, itiraz hakkı, özel kişisel veri kategorilerinin işlenmesi, başka amaçlarla işleme ve aktarımın yanı sıra profil oluşturma da dahil olmak üzere otomatik karar verme ile ilgili özel düzenlemeler içerir. Ayrıca, özellikle iş ilişkilerinin kurulması, uygulanması veya sona ermesi ve çalışanların onayı ile ilgili olarak, iş ilişkisinin (Bölüm 26 BDSG) amaçları için veri işlemeyi düzenler. Her bir federal devletin devlet veri koruma yasaları da uygulanabilir.

Güvenlik önlemleri;

Tekniğin durumu, uygulama maliyetleri ve işlemenin türü, kapsamı, koşulları ve amaçları ile farklı oluşum olasılığı ile gerçek kişilerin hak ve özgürlüklerine yönelik tehdidin kapsamını dikkate alarak yasal gerekliliklere uygun teknik ve örgütsel önlemler alırız. riske uygun bir koruma seviyesi sağlamak.

Önlemler, özellikle, verilere fiziksel ve elektronik erişimi ve ayrıca erişim, girdi, aktarım, kullanılabilirliğin korunması ve ayrılmasını kontrol ederek verilerin gizliliğinin, bütünlüğünün ve kullanılabilirliğinin sağlanmasıdır. Ayrıca, veri sahibi haklarının kullanılmasını, verilerin silinmesini ve veri riskine karşı reaksiyonları garanti eden prosedürler oluşturduk. Ayrıca, veri koruma ilkesine uygun olarak donanım, yazılım ve süreçler geliştirirken veya seçerken, teknoloji tasarımı ve veri koruma dostu varsayılan ayarlar aracılığıyla kişisel verilerin korunmasını da dikkate alıyoruz.

SSL şifrelemesi (https): Çevrimiçi teklifimiz aracılığıyla aktarılan verilerinizi korumak için SSL şifrelemesi kullanıyoruz. Bu tür şifreli bağlantıları tarayıcınızın adres satırında https: // önekiyle tanıyabilirsiniz.

Kişisel verilerin iletimi ve ifşa edilmesi;

Kişisel verilerin işlenmesinin bir parçası olarak, verilerin diğer kurumlara, şirketlere, yasal olarak bağımsız kuruluş birimlerine veya kişilere aktarılması veya onlara ifşa edilmesi olabilir. Bu verilerin alıcıları; Ödeme işlemleri bağlamında ödeme kurumları, BT görevleri ile görevlendirilen hizmet sağlayıcılar veya bir web sitesine entegre edilen hizmet ve içerik sağlayıcıları. Böyle bir durumda, yasal gereklilikleri yerine getiririz ve özellikle verilerinizi verilerinizin alıcılarıyla korumaya hizmet eden ilgili sözleşmeleri veya sözleşmeleri yaparız.

Kuruluş içindeki veri aktarımı: Kişisel verileri kuruluşumuzdaki diğer konumlara aktarabilir veya bu verilere erişmesine izin verebiliriz. Bu aktarım idari amaçlarla gerçekleşirse, verilerin aktarılması meşru iş ve ekonomik çıkarlarımıza dayanır veya sözleşmeden doğan yükümlülüklerimizi yerine getirmek gerektiğinde veya veri sahibinin onayını vermesi veya yasal izni varsa gerçekleşir.

Çerez kullanımı

"Çerezler", kullanıcıların cihazlarında depolanan küçük dosyalardır. Çerezler kullanılarak farklı bilgiler kaydedilebilir. Örneğin, bilgi bir web sitesindeki dil ayarları, giriş durumu, alışveriş sepeti veya videonun izlendiği yer.

Kural olarak, çerezler bir kullanıcının ilgi alanları veya davranışları (örneğin, belirli içeriği görüntüleme, işlevlerin kullanımı vb.) Tek tek web sitelerindeki bir kullanıcı profiline kaydedilmişse de kullanılır. Bu tür profiller kullanıcılara örn. Potansiyel ilgi alanlarınıza karşılık gelen içeriği görüntüleyin. Bu sürece "izleme", yani kullanıcıların potansiyel çıkarlarını izleme denir. Çerezler terimi, çerezlerle aynı işlevleri yerine getiren diğer teknolojileri de içerir (örneğin, kullanıcı bilgileri "kullanıcı kimlikleri" olarak da bilinen sahte çevrimiçi tanımlayıcılar kullanılarak depolanıyorsa).

Çerezler veya "izleme" teknolojileri kullanırsak, gizlilik politikamız hakkında sizi ayrıca bilgilendireceğiz.

Yasal dayanaklara ilişkin notlar: Kişisel verilerinizi çerezlerin yardımıyla işlediğimiz yasal dayanak, sizden onayınızı isteyip istemediğimize bağlıdır. Bu durumda ve çerezlerin kullanılmasına izin veriyorsanız, verilerinizin işlenmesinin yasal dayanağı beyan edilmiş rızadır. Aksi takdirde, çerezler kullanılarak işlenen veriler meşru menfaatlerimize (örneğin, çevrimiçi teklifimizin iş operasyonunda ve iyileştirilmesinde) veya çerezlerin kullanılması gerekiyorsa, sözleşme yükümlülüklerimizi yerine getirmek için işlenecektir.

İptal ve itiraz (kapsam dışında kalma): İşlemin onay veya yasal izne dayalı olup olmadığına bakılmaksızın, rızanızı iptal etme veya çerez teknolojilerini (toplu olarak, "kullanarak verilerinizin işlenmesine itiraz etme seçeneğiniz vardır. Devre Dışı Bırak ”).

İtirazınızı ilk olarak tarayıcınızdaki ayarları kullanarak, örneğin çerez kullanımını devre dışı bırakarak (çevrimiçi teklifimizin işlevselliğini de sınırlandırabilir) bildirebilirsiniz.

Çevrimiçi pazarlama amacıyla çerezlerin kullanımına itiraz, özellikle izleme durumunda, ABD web sitesi http://www.aboutads.info/choices/ veya AB web sitesi aracılığıyla çeşitli hizmetler kullanılarak yapılabilir: //www.youronlinechoices.com/ veya genel olarak http://optout.aboutads.info adresinden şikayetlerinizi dile getirebilirsiniz.

Bloglar ve yayın medyaları;

Blogları veya benzer çevrimiçi iletişim ve yayın araçlarını (bundan böyle "yayın ortamı" olarak anılacaktır) kullanıyoruz. Okuyucuların verileri yalnızca yayın aracı amaçları için, sunumlar ve okuyucular arasında sunum ve iletişim için veya güvenlik nedenleriyle gerekli olduğu ölçüde işlenecektir. Geri kalanı için, bu veri koruma bildirimi kapsamında yayın aracımızı ziyaret edenlerin işlenmesi hakkındaki bilgilere atıfta bulunuyoruz.

Yorumlar ve katkılar: Kullanıcılar yorum veya başka katkılar bırakırsa, IP adresleri yasal menfaatlerimize göre kaydedilebilir. Birisi yorumlarda ve katkılarda yasadışı içerik bırakırsa (hakaretler, yasaklanan siyasi propagandalar vb.) Bu durumda, yorum veya katkı için dava açabiliriz ve bu nedenle yazarın kimliğiyle ilgileniriz.

Ayrıca, meşru menfaatlerimize dayanarak kullanıcı bilgilerini spam tespiti için işleme hakkımız saklıdır.

Aynı yasal temelde, anketlerin süresi boyunca kullanıcıların IP adreslerini saklama ve birden fazla oy kullanmaktan kaçınmak için çerezleri kullanma hakkımızı saklı tutarız.

Yorumlar ve katkılar bağlamında sağlanan bilgiler, herhangi bir iletişim ve web sitesi bilgisi ile içerik kullanıcı itirazlarına kadar tarafımızdan saklanır.

Çevrimiçi konferanslar, toplantılar ve web seminerleri

Video ve sesli konferanslar, web seminerleri ve diğer video ve sesli toplantı türleri düzenlemek amacıyla diğer sağlayıcıların (bundan böyle "üçüncü taraf sağlayıcılar" olarak anılacaktır) platformlarını ve uygulamalarını kullanıyoruz. Üçüncü taraf sağlayıcıları ve hizmetlerini seçerken yasal gereklilikleri yerine getiririz.

Bu bağlamda, iletişim katılımcılarının verileri, bunlar bizimle iletişim süreçlerinin bir parçası olduğu sürece, üçüncü taraf sağlayıcıların sunucularında işlenir ve saklanır. Bu veriler, kayıt ve iletişim bilgilerini, görsel ve vokal katkıları, sohbetlerdeki girişleri ve paylaşılan ekran içeriğini içerebilir.

Kullanıcılar üçüncü taraf sağlayıcılarda veya yazılımlarında bizimle iletişim, iş veya diğer ilişkilere katılıyorsa;

Online teklif ve web hosting sağlanması;

Çevrimiçi teklifimizi güvenli ve verimli bir şekilde sunabilmek için, sunucularına (veya onlar tarafından yönetilen sunuculara) çevrimiçi teklife erişilebilen bir veya daha fazla web barındırma sağlayıcısının hizmetlerini kullanıyoruz. Bu amaçlar için altyapı ve platform hizmetlerini, bilgi işlem kapasitesini, depolama alanını ve veritabanı hizmetlerini ve ayrıca güvenlik ve teknik bakım hizmetlerini kullanabiliriz.

Barındırma teklifi hükmü bağlamında işlenen veriler, çevrimiçi teklifimizin kullanım ve iletişim bağlamında ortaya çıkan kullanıcılarına ilişkin tüm bilgileri içerebilir. Bu, çevrimiçi tekliflerin içeriğini tarayıcılara ve çevrimiçi teklifimizde veya web sitelerinden yapılan tüm girişleri iletebilmek için gerekli olan IP adresini düzenli olarak içerir.

E-posta gönderme ve barındırma: Kullandığımız web barındırma hizmetleri, e-postaların gönderilmesini, alınmasını ve saklanmasını da içerir. Bu amaçlar için, alıcıların ve gönderenlerin adreslerinin yanı sıra e-postanın gönderilmesi (örn. İlgili sağlayıcılar) ve ilgili e-postaların içeriği hakkında daha fazla bilgi işlenir. Yukarıda belirtilen veriler, SPAM'ı tespit etmek amacıyla da işlenebilir. E-postaların genellikle internette şifreli olarak gönderilmediğini belirtmenizi isteriz. Kural olarak, e-postalar aktarım sırasında şifrelenir, ancak (uçtan uca şifreleme işlemi kullanılmadıkça) gönderildikleri ve alındıkları sunucularda şifrelenmez. Bu nedenle, e-postaların gönderen ile sunucumuzdaki makbuz arasındaki iletim yolu için herhangi bir sorumluluk kabul edemeyiz.

Erişim verilerinin ve günlük dosyalarının toplanması: Biz (veya web barındırma sağlayıcımız) sunucuya her erişim (sunucu günlük dosyaları olarak adlandırılır) ile ilgili verileri toplarız. Sunucu günlük dosyaları, erişilen web sitelerinin ve dosyaların adresini ve adını, erişim tarihini ve saatini, aktarılan veri miktarını, başarılı erişim bildirimini, tarayıcı türünü ve sürümünü, kullanıcının işletim sistemini, yönlendirme URL'sini (önceden ziyaret edilen sayfa) ve kural olarak IP'yi içerebilir. Adresler ve talep eden sağlayıcı aittir.

Sunucu günlük dosyaları bir yandan güvenlik amacıyla, örneğin sunucuyu aşırı yüklemekten kaçınmak için (özellikle kötü niyetli saldırılar, DDoS saldırıları söz konusu olduğunda) ve diğer yandan sunucuların kullanımını ve kararlılıklarını sağlamak için kullanılabilir.

Kullanılan hizmetler ve servis sağlayıcılar;

Başvuru süreci;

Başvuru süreci, başvuru sahiplerinin bize değerlendirmeleri ve seçimleri için gerekli verileri sağlamasını gerektirir. Hangi bilgilerin gerekli olduğu iş tanımında veya çevrimiçi formlar söz konusu olduğunda buradaki bilgilerden bulunabilir.

Temel olarak, gerekli bilgiler kişi hakkında ad, adres, iletişim seçenekleri ve bir iş için gerekli niteliklerin kanıtı gibi bilgileri içerir. Herhangi bir sorunuz varsa, hangi bilgilerin gerekli olduğunu size bildirmekten memnuniyet duyarız.

Aksi takdirde, adaylar başvurularını çevrimiçi form kullanarak bize gönderebilirler. Veriler, en son teknolojiye uygun olarak şifrelenir ve bize iletilir. Başvuru sahipleri ayrıca bize Bu modüle yalnızca "Alman veri koruma beyanı" lisans kodu girildikten sonra erişilebilir Zaten bir lisans kodunuz var mı? Lütfen yukarıdaki premium alana girin.

Veya lütfen ticari müşteriler için mağazadan bizden lisansı satın alın. Lisans edinmenin nasıl çalıştığını bilmek ister misiniz? Lütfen talimatlarımıza bir göz atın.

Çevrimiçi pazarlama;

Kişisel verileri, özellikle kullanıcıların potansiyel ilgi alanlarına ve etkinliklerinin ölçülmesine dayalı olarak reklam ve diğer içeriğin (toplu olarak “içerik” olarak adlandırılır) sunumunu içeren çevrimiçi pazarlama amaçları için işleriz.

Bu amaçlar için, kullanıcı profilleri olarak adlandırılan bir dosyaya ("çerez" olarak adlandırılır) yaratılır ve kaydedilir veya benzer işlemler kullanılır, bu sayede kullanıcı hakkında yukarıda bahsedilen içeriğin sunumu ile ilgili bilgiler kaydedilir. Bu bilgiler, örneğin, görüntülenen içeriği, ziyaret edilen web sitelerini, kullanılan çevrimiçi ağları, aynı zamanda kullanılan iletişim ortaklarını ve kullanılan tarayıcı, kullanılan bilgisayar sistemi ve kullanım süreleri hakkındaki bilgileri içerebilir. Kullanıcılar konum verilerinin toplanmasını kabul ettiyse, bu da işlenebilir.

Kullanıcıların IP adresleri de kaydedilir. Bununla birlikte, kullanıcıları korumak için IP maskeleme (IP adresini kısaltarak takma adlandırma) kullanıyoruz. Genel olarak, net pazarlama verileri (e-posta adresleri veya adlar gibi) çevrimiçi pazarlama sürecinin bir parçası olarak değil, takma adlar olarak kaydedilir. Yani, hem çevrimiçi pazarlama sürecinin sağlayıcıları, kullanıcının gerçek kimliğini bilmiyor, sadece profillerinde saklanan bilgileri biliyor.

Profillerdeki bilgiler genellikle çerezlerde veya benzer işlemlerle saklanır. Bu çerezler genellikle daha sonra aynı çevrimiçi pazarlama sürecini kullanan ve içerik görüntüleme amacıyla analiz edilen, ayrıca daha fazla veriyle desteklenen ve çevrimiçi pazarlama süreci sağlayıcısının sunucusunda saklanan diğer web sitelerinde de okunabilir.

İstisnai durumlarda, profillere net veriler atanabilir. Kullanıcılar, örneğin çevrimiçi pazarlama sürecini kullandığımız ve ağ, yukarıda belirtilen bilgilerdeki kullanıcıların profillerini birbirine bağlayan bir sosyal ağın üyesiyse bu durum söz konusudur. Kullanıcıların, örneğin kayıt işlemini kabul ederek, sağlayıcılarla ek anlaşmalar yapabileceğini belirtmenizi isteriz.

Genel olarak yalnızca reklamlarımızın başarısı hakkındaki özet bilgilere erişiriz. Bununla birlikte, dönüşüm ölçümleri olarak adlandırılan, çevrimiçi pazarlama süreçlerimizden hangisinin sözde dönüşüme yol açtığını kontrol edebiliriz, örneğin, örneğin bizimle bir sözleşme imzalayabiliriz. Dönüşüm ölçümü, yalnızca pazarlama önlemlerimizin başarısını analiz etmek için kullanılır.

Yasal dayanaklara ilişkin notlar: Kullanıcılardan üçüncü taraf sağlayıcıların kullanımına rıza göstermelerini istersek, verilerin işlenmesinin yasal dayanağı rızadır. Aksi takdirde, kullanıcıların verileri yasal menfaatlerimize (yani verimli, ekonomik ve alıcı dostu hizmetlere olan ilgi) dayanarak işlenir. Bu bağlamda, dikkatinizi bu veri koruma beyanında çerezlerin kullanımı hakkındaki bilgilere çekmek isteriz.

Eklentiler ve gömülü işlevler ve içerik;

İşlevsel ve içerik öğelerini, ilgili sağlayıcılarının sunucularından (bundan böyle "üçüncü taraf sağlayıcılar" olarak bahsedilecektir) edinilen çevrimiçi teklifimize entegre ediyoruz. Bu, örneğin, grafikler, videolar veya sosyal medya düğmeleri ve katkılar (bundan böyle "içerik" olarak anılacaktır) olabilir.

Entegrasyon her zaman bu içeriğin üçüncü taraf sağlayıcılarının kullanıcıların IP adresini işlediğini varsayar, çünkü IP adresi olmadan içeriği tarayıcılarına gönderemezler. Bu nedenle, bu içeriği veya işlevleri görüntülemek için IP adresi gereklidir. Yalnızca ilgili sağlayıcıları içeriği iletmek için yalnızca IP adresini kullanan içeriği kullanmaya çalışıyoruz. Üçüncü taraf sağlayıcılar, istatistiksel veya pazarlama amacıyla piksel etiketleri ("web işaretçileri" olarak da bilinen görünmez grafikler) de kullanabilirler. "Piksel etiketleri", bu web sitesinin sayfalarındaki ziyaretçi trafiği gibi bilgileri değerlendirmek için kullanılabilir.

Yasal dayanaklara ilişkin notlar: Kullanıcılardan üçüncü taraf sağlayıcıların kullanımına rıza göstermelerini istersek, verilerin işlenmesinin yasal dayanağı rızadır. Aksi takdirde, kullanıcıların verileri yasal menfaatlerimize (yani verimli, ekonomik ve alıcı dostu hizmetlere olan ilgi) dayanarak işlenir. Bu bağlamda, dikkatinizi bu veri koruma beyanında çerezlerin kullanımı hakkındaki bilgilere çekmek isteriz.

Verilerin silinmesi;

Tarafımızdan işlenen veriler, işleme izinleri iptal edilir edilmez veya diğer izinler artık geçerli olmaz geçerli olmayacak şekilde yasal gerekliliklere uygun olarak silinecektir (örneğin, bu verilerin işlenme amacı sona ermişse veya amaç için gerekli değilse).

Veriler, başka ve yasal olarak izin verilen amaçlar için gerekli olduğu için silinmezse, işlenmesi bu amaçlarla sınırlıdır. Bu, verilerin engellendiği ve başka amaçlarla işlenmediği anlamına gelir. Bu, örneğin, ticari veya vergi nedenleriyle saklanması gereken veya yasal talepleri iddia etmek, kullanmak veya savunmak veya başka bir gerçek veya tüzel kişinin haklarını korumak için depolanması gereken veriler için geçerlidir.

Kişisel verilerin silinmesi ile ilgili daha fazla bilgi, bu veri koruma beyanındaki bireysel veri koruma bilgileri bağlamında da verilebilir.

Veri koruma beyanının değiştirilmesi ve güncellenmesi

Veri koruma beyanımızın içeriği hakkında kendinizi düzenli olarak bilgilendirmenizi rica ediyoruz. Tarafımızdan gerçekleştirilen veri işlemedeki değişiklikler bunu gerekli kılar yapmaz veri koruma beyanını uyarlayacağız. Değişiklikler sonucunda sizin tarafınızdan bir işbirliği eylemi (örn. Onay) veya diğer bireysel bildirimler gerektiğinde sizi bilgilendireceğiz.

Veri sahiplerinin hakları;

İlgili kişi olarak, GDPR kapsamında, özellikle 15-18. Ve 21.GDPR'den kaynaklanan çeşitli haklara sahipsiniz:

Hasan Korkmaz
Grimmelshausenstr.6
63450 Hanau
Deutschland